Zelfredzaamheid vraagt om een vangnet

WIE ZIJN WIJ?

Borg Raad In Zorg is opgericht door Inge Letschert-Godding en Diek van Laarhoven-ten Hoonte. Samen zetten zij zich in om ouderen en andere zorgbehoevenden meer keuzevrijheid te geven. Beslissingen worden in onze ogen nog te vaak voor senioren gemaakt, maar de ouderen van nu zijn vitaal en kritisch en prima in staat om, samen met hun naasten, hun eigen keuzes te maken. Zelfredzaam zijn en zelfstandig blijven is een groot goed en iets wat iedereen wil behouden, maar dit vraagt wel om een vangnet. De missie van Borg Raad In Zorg is het creëren van vangnetten voor kwetsbare periodes. Inge en Diek hebben beide vele jaren werkervaring buiten de zorg. Daardoor kijken ze vanuit een andere invalshoek naar zorgvraagstukken. Diek is jurist met een financiële achtergrond en Inge komt uit de hotellerie. Dat werken met mensen voor hen belangrijk is, merkt u ook terug in hun dienstverlening. Ze zijn empathisch en zetten zich in voor uw situatie. Beiden hebben zich grondig verdiept in alle wijzigingen binnen het zorgstelsel en zijn goed op de hoogte van alle regels, wetten en mogelijkheden.

Iedereen met een zorgvraag kan bij hen terecht.Met name op het gebied van dementie en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) hebben zij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan.

Hun expertise ligt voornamelijk op het gebied van ouderenzorg en mensen met dementie en niet aangeboren hersenletsel (NAH). Maar in principe kan iedereen met een zorgvraag bij hen terecht. Wilt u zelf beslissen over de invulling van de zorg die u nodig hebt? Of bent u een particuliere zorginstelling? Dan helpen Inge en Diek u graag.

Bedrijfsgegevens

Borg Raad In Zorg

Benedendorpseweg 191

6862 WH Oosterbeek

Inge Letschert-Godding

T: 06-51 63 24 70

@: inge@raadinzorg.nl

Diek van Laarhoven-ten Hoonte

T: 06 - 46 13 37 46

@: diek@raadinzorg.nl

Inge Letschert-Godding

T: 06-51 63 24 70

inge@raadinzorg.nl

Constant van Wessemhof 3

5044 ME TilburgDiek van Laarhoven-ten Hoonte
T: 06 - 46 13 37 46
diek@raadinzorg.nl

Benedendorpseweg 191 

6862 WH Oosterbeek

KvK: 64095940

Privacyverklaring